VirtualBlueOne LoginButton EnglishFinnish

Lentäjähaku

Etsimme säännöllisin väliajoin uusia lentäjiä yhtiöömme. Mikäli haluat liittyä Virtual Blue1:n lentäjäksi, voit lähettää lentäjähakemuksen alla olevan lomakkeen kautta (kun lentäjähaku on auki). Pyydämme, että luet tämän sivun kokonaisuudessaan ennen hakemuksen täyttämistä.

Virtual Blue1 tarjoaa uusille lentäjilleen perusteellisen koulutuksen aina lentamisen alkeista konetyypinsä kapteeniksi asti. Tämä on melko harvinaista virtuaalilentoyhtiöiden keskuudessa, sillä yleensä koulutusmateriaaleja ei laadita ja koulutusta ei järjestetä.

Virtual Blue1:n peruskoulutusosio lennetään Beechcraft King Air 350 -koneella, minkä jälkeen lentäjä tekee lento- ja teoriakokeet. Kun kokeet on suoritettu, lentäjä siirtyy tyyppikoulutusvaiheeseen opiskelemaan toivomansa konetyypin materiaaleja. Tyyppikoulutus syventää peruskoulutusosiossa opittuja tietoja.

Tyyppikoulutuksen jälkeen lentäjä saa kuukausittain oman lentolistan. Lentäjän on suoritettava vähintään yksi lento kahden kuukauden aikana pysyäkseen yhtiön jäsenenä. Uusien lentäjien tulee suorittaa peruskoulutusosio ensimmäisen kuukauden aikana. Lentäjä saa hakea halutessaan lentoja myös suoraan tietokannoistamme.

Lennot kirjataan reaaliaikaisella lennonseurantaohjelmalla tietokantaamme. Tätä varten yhtiössämme on mahdollista käyttää joko FSAcars -ohjelmaa tai XAcars -ohjelmaa. Molemmat ohjelmat ovat ilmaisia ja erittäin helppokäyttöisiä. Toimintaperiaatteidemme mukaan jokaisella lentäjällämme on velvollisuus käyttää jompaa kumpaa ohjelmaa. Tästä säännöstä voidaan kuitenkin poiketa, mikäli siihen on jokin erityinen syy.

Jo pelkästään lennonseurantaohjelman vuoksi simulaattorin aikaan vaikuttavia ominaisuuksia (Slew, Pause, Time Rate) ei lennoilla saa käyttää. Myös automaattinen polttoainetankkaus on ehdottomasti kielletty lennoillamme.

Virtual Blue1:n lentäjille asettama alaikäraja on 13 vuotta. Tämä alaikäraja pätee myös VATSIM- ja IVAO -verkoissa, joissa osa yhtiömme lennoista lennetään. Lentäjän niin halutessa hän saa lentokoulutuksen myös verkkolentoja varten.

Toimintaperiaatteidemme mukaan hakija ei saa olla toisen virtuaalisen lentoyhtiön palveluksessa. Tästä säännöstä on kuitenkin mahdollista tapauskohtaisesti neuvotella.

Toimintaperiaatteet on saatavilla tästä : » Lataa päivitetty 01.08.2015

Ennen hakemuksen lähettämistä rekisteröidy keskustelufoorumillemme. Ilmoita foorumitunnuksesi hakemuksessa, jotta voimme liittää sinulle kuuluvat oikeudet keskustelufoorumilla, mikäli sinut valitaan.

Hakemuksesi lähetettyäsi seuraa sähköpostiasi. Saat ilmoituksen hakemuksesi hyväksymisestä mahdollisimman pian. Tähän viestiin on sisällytetty myös tunnuksesi lentäjien alueelle. Varmista siis, että kirjoitat lomakkeeseen oikein sähköpostiosoitteesi!


Lentäjähaku on suljettu.

Copyright © 2007-2018 Virtual Blue1