VirtualBlueOne LoginButton EnglishFinnish

Linkkejä

Tältä sivulta löydät simulaattori-ilmailua ja oikeaa ilmailua käsitteleviä linkkejä. Lisäksi sivulta löytyy yhteistyökumppaneidemme linkit. Sivustot, joille linkit viittaavat, on tarkistettu ylläpidon toimesta.

Flight Simulator Nordic

www.fsnordic.net

FSNordic on Pohjoismaiden suurin siviililentosimulaattoreihin keskittynyt Internet-palvelu. Sivuilta löydät myös Suomen suurimman ilmailukeskustelupalstan.


IVAO Finland

www.ivao.fi

IVAO -verkon Suomen-osaston sivut. Virtual Blue1 toimii yhteistyössä IVAO -verkon kanssa.

VATSIM Scandinavia

www.vatsim-scandinavia.org

VATSIM -verkon Skandinaavian-osaston sivut. Virtual Blue1 toimii yhteistyössä VATSIM -verkon kanssa.

SAS.fi

www.sas.fi

Marraskuun 2012 alussa Blue1 sulautui osittain emoyhtiöönsä SAS:iin ja lennot operoidaan jatkossakin Blue1:n koneilla mutta SAS.fi hoitaa markkinointi jne.

Blue1

www.blue1charter.fi

Suuri kiitos kuuluu Blue1 -lentoyhtiölle luvasta käyttää yhtiömme yhteydessä Blue1:n logoa ja tunnuksia. Erityiskiitoksemme Elke Sohlmanille avusta.

Aerosoft GmbH

www.aerosoft.com

Aerosoft on saksalainen, vuonna 1991 perustettu mailman suurin lento- ja juna simulaattoriohjelmistojen kustantaja. Aerosoft tarjoaa 25 uutta tuotetta joka vuosi. Virtual Blue1 on Aerosoftin yhteistyökumppani ja osa Aerosoftin Virtual Airline -projektia. Lisätietoja löytyy keskustelualueen lentäjien alueelta.

123-Reg (Supanames)

www.123-reg.co.uk

123-Reg (ennen Supanames) tarjoaa Virtual Blue1:n sivutilan sekä domainin. Supanamesilta tarjoaa laadukkaat, nopeat, käyttäjäystävälliset webhotellit halvoin hinnoin ja ystävällisellä asiakaspalvelulla.

Copyright © 2007-2018 Virtual Blue1